prudký rast bitcoinu po prekonaní maxima

Prekonanie rekordnej ceny bitcoinu doteraz vždy znamenalo pridanie ďalšej 0 na konci

August 2012. Kurz BTC/USD na Bitstampe sa štverá k 15 dolárom – maximu z predchádzajúceho roku. Na malý okamih ho prekonáva, aby vzápätí cena prudko zapikovala nadol na polovičnú hodnotu.

Prekonanie rekordnej ceny bitcoinu

Január 2013. Cena Bitcoinu prekonáva predchádzajúce maximum 16 dolárov. Tento raz je každý pokus o väčší predaj okamžite vykupovaný a kurz trieli prudko nahor. Na úroveň 16 dolárov už sa viac nepozrel. Nové maximum: 259 v apríli 2013. Predošlé maximum vyzerá na grafe ako prd v gatiach.

prudký rast bitcoinu po prekonaní maxima

November 2013. Kurz Bitcoinu opäť bezpečne prekonáva predchádzajúce maximum a ešte v rovnaký mesiac zapisuje Bitstamp nový rekord na 1153 Usd. Predošlé maximum vyzerá na grafe ako dva prdy v gatiach.

Odvtedy ostáva toto maximum nedotknuté. Pokus o jeho atakovanie začiatkom tohto roku ostal iba snahou. Bez útoku na kótu. No ten môže prísť čoskoro. A s veľkou pravdepodobnosťou bude úspešný.

Pozornejším z vás určite neunikol určitý pattern pri týchto pohyboch. Každé prekonanie predchádzajúceho maxima prinieslo nové maximum o jednu nulu vyššie. Aj preto sa Bitcoin zhodnotil od začiatku jeho obchodovania o neuveriteľných 39 000 000 %. Iste, je to iba štatistika z minulosti. Tá ešte negarantuje, že to tak bude v budúcnosti.

Ak padne 1160, držte si klobúky. Je vcelku dosť pravdepodobné, že to bude zbesilá jazda. S ETF fondom v chrbte…Ste na ňu pripravení?

One thought on “Prekonanie rekordnej ceny bitcoinu doteraz vždy znamenalo pridanie ďalšej 0 na konci”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *